IFK Västerås FK F01-03

Referat: IFK Lindesberg/GSBK - IFK Västerås FK F01-03

Vi tog emot IFK Västerås med ett kraftigt decimerat lag och tvingades tyvärr spela 9-manna denna gång.
Alice sjuk så Frida G vaktade målet för dagen.
En första halvlek där vi förde spelet och skapade de bästa chanserna, IFKV var aldrig riktigt nära att komma till målchans. Mot slutet dö därför vår chans upp och vi kunde göra första målet genom Julia A.
1-0 i första halvlek, Sen jämnade spelet ut sig och vi tappade fart och koncentration pga av att vi inte riktigt orkade, medans IFKV började springa mer.
Dock kunde vi utöka ledningen till 2-0 genom ett långskott från Tinne som hittade in via stolpen.
Efter det orkade vi inte riktigt stå upp utan IFKV tog över mer och mer, och kunde därmed reducera till 2-1.
De fortsatte sedan springa mer än oss och förlade det mesta av spelet på vår planhalva. Tyvärr fick de sedan chansen att kvittera efter lite trassel i vårt eget straffområde.
Efter detta hade båda lagen några halvchanser och matchen kunde nog slutat lite hur som helst.
En match de flesta kände att vi nog borde vunnit om orken bara funnits där, men en poäng är bättre än noll.
Nu ser vi fram emot att åka till Skiljebo och bjuda på samma spel som vi kunde prestera borta mot GIF.
Hoppas att sjukdomar och skador är ett minne blott så att vi kan ställa upp med ordinarie lag.